Hastanemiz,Bazı İllerin ADSH ve ADSM Başhekimleriyle Yapılan Değerlendirme Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı.
18 Mart 2022

Bakanlığımız Ağız ve Diş Sağlığı Daire başkanı Sayın Doç. Dr. Emre KORKUT ve ekibinin katılımlarıyla Tunceli, Alanya, Bayburt, İstanbul, Ereğli, Bursa, Nevşehir, Tokat, Gaziantep ve Ankara ADSH/ADSMH başhekimlerinin hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında bazı konularda görüş alışverişi yapılarak kaliteli ve daha verimli hizmet sunumu için sorun ve çözüm önerileri konuşulmuştur.Değerlendirme ekibi daha sonra Hastanemizi ziyaret ederek Başhekimimiz den mevcut durum ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almışlardır. Katkı ve katılımlarından dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.